Linser+Juicy Couture!

Jag är riktigt sugen på att beställa linser, ni vet sånna med färg! Jättecoolt! Blir ett par bruna och ett par blå, trots att jag har blå ögon...!
grön/brun blå
Jag ska även beställa saker ifrån Juicy Couture. Bilder nedan. Funderar dock på att köpa en ljusblå dress.. Vad tycks?
strumpor + rosaväska dubbel
Nu ska jag dra ifrån datan, hörs ikväll!

Små favoriter

Okej mitt collage fick bli simpelt, men vem bryr sig? Här är några av mina fina kläder, som jag tycker om mycket. Alla utom odd molly:n är köpta på fiorucci! Me loooove...
jolou, odd molly, one teaspoon och ed hardy
1. odd molly 900 kr
2. one teaspoon 600 kr
3. jo lou 1600 kr
4. ed hardy ca 1400 kr
äääälskar

HJÄLP!

Jag blir sur när saker inte går som jag vill. Arrrrrrgh
1. Hur lägger man till header till bloggen? Det verkar vara något som många har problem med. Blogg.se borde fixa det... Tycker att den här sidan är lättare än devote men devote är så mycket mer förklarad. Kapisch?
2. Hur gör man ett collage? Jag är helt värdelös på photoshop och dylikt. Någon ängel som kan fixa ett till mig?

Sköt dig kissie!

Satt i ovanlighetens stund och kollade igenom Kissies blogg. Hon skriver bra, med mycket självförtroende, hon vet vad hon håller på med! Men det var en sak som störde mig riktigt mycket, hennes hud!! Seriöst Kissie, skärpning. Kissie, du är en jätte fin tjej, men lite för kaxig ibland! Därför måste man ge igen lite ;) Sorry. Ta det inte för hårt om du ser det här!
hemsk hud!!

Ny blogg!

Amen tjena, nu ska jag blogga. Okej? Fick idén precis just nu, wawawiwa, när jag så en hemsk bild på en "superstar" även kallad sveriges bloggdrottning. Kan ni gissa vem? Mer i nästa inlägg!
Nu till lite tråkig fakta: jag är en tjej, i sina bästa år. Något mer du vill veta? Bara att fråga. Juuust det jag heter Alice, Allis, Alise välj själv.
Lise Sandahl klänning, lockigt hår
jag

RSS 2.0