Mitt liv

är perfekt. Nej. Men nästan. Jag älskar det. Trots de jag är ovänner med så bryr jag mig inte. Jag vill inte ha med dem att göra. Jag har gjort mig själv en stor tjänst. Snart styr jag upp det sista. Klackarna i taket, åhej vad det går. LIVIN' THE DREAM. Peeeace

Yesterday was a great day


Totalt 310 bloggläsare igår, borde tacka Paow!

Sommarfeber

Ben & Jerry är livet, helt underbart gott! Mmmmmmums. Tänk en varm sommar dag, en ben & jerry och den person man älskar. Shiiiit kan livet bli bättre? Nu i höst mörkret kan man ju dock inte mer än att drömma. Men hösten är vacker, det är den. Men sommarn, det är då jag lever!! Åt precis en sådan som på bilden, waaaa.
Nu ska jag till stan och leta upp min kära Odd Molly jacka..

NY DATA!

Sitter i skolan, på den där datakursen, även kallad utbildning av data piloter. Data pilot Allis är bäst, jaaaaa. Men nu har vi i alla fall fått våra datorer och den är skit bra! Jag ska köpa den om ett år, det kommer bli bäst!! Nu måste jag dra, haa det! Pussss

Tjenare kungen

Jag är med på Paows blogg. KUNGLIGT. Visst är det coolt? Vem vill inte vara det liksom. Allt jag gjorde va att skicka in min bild på henne och mig och Evus, sen länka hon mig = 200 besökare idag. Men tja, jag hade inte ens gjort ett inlägg idag, så det var lite synd. Men nu ska jag i alla fall gå till en kompis! Vi seeeeees

Konsten att bli frisk på Allis sätt

Allt du behöver göra är att stanna hemma hela dagen, kolla på en film (Karate Kid för min del) och knarka allt på bilden nedan!
Karate Kid är verkligen värd att se! Grym, I'm in love.

I WANT

Jag vill ha en systemkamera, just för att jag vill bli fotograf. Eller ja, inte som yrke, utan brevid mitt arbete. Jag har kamera som är bra, men inte för sådana bilder jag vill ta. Det skulle vara underbart med en systemkamera!
När jag ändå skriver om framtiden kan jag ju säga att jag ska bli rik. Och jag ska ha en rosa ferrari... Awesooome.


Music in tha house


Mumsmat, nej

Jag ska aldrig bli kock, jag lovar. Jag är värdelös. Jag trodde att detta skulle bli gott.. Om du undrar vad det är så är det tomat, pasta och mozarella. Hade en dålig kniv.....

Bra jobbat!

Nu är jag ännu mer sjuk. Hostar, JAJA skit samma. Det är lördag = godisdag! Mhhh mm. Nu ska jag bara sitta hemme och mysa hela dagen. Laga mat och duscha, sedan krypa ner i sängen och kolla på en film, låter inte helt fel va?
Träningen gick faktiskt bra trots allt. Kanske för att jag är bäst?;)
DEN ÄR SNART MIN

I will survive

Jag är bättre! Mycket bättre! Wooohooo jag ska träna. Ska bli riktigt kul. Iiiiiih jag längtar! Stadslaget, here I come... Tagga tagga tagga tagga tagga tagga, jag måste tagga!
jaaa

Tonight!

När man är sjuk måste man få vara lite som man vill. Osminkad, och spela Nitendo DS. Visst låter det bra? Det är i alla fall det jag gör. Min kvällssyssla. Tack Rickard!
Snart ska jag sova, MÅSTE vara frisk tills imorgon...

Paow och Kenza

Var i stan med Evelina, och träffade som sagt Paow och Kenza + Paows pojkvänn! Awesomeeeeeee. Och som sagt, jag är sjuk, vilket syns tydligt.
Paow och hennes killes autografer!!!

Nemen jag mår ju bra..

Eller inte. Jag känner mig uppblåst, svullen i huvudet -> och har världens huvudverk! Gud va roligt, och jag som ska ha stadslagsträning imorgon. Undra hur det kommer gå.. Men är man bäst så är man, ja men där ser man, min spotify lista länkad. Snyggt! Ja det blir nog den där modellsaken som Evelina har tvingat i mig, får la se hur det går. Om ni ser mig, lova att inte skratta, hehe. Som tur väl är känner jag mig mycket bättre efter en huvudverkstabelett och en "Dark Dog" energidryck. Helt okej. FREDAGAR ÄR BÄST!

"SVEA strumpan gör dig lycklig"

Ohoh

Då var det klart, varför jag? Jag orkar verkligen inte. Men gud, jag låter ju jätteallvarlig. Nej såhär är det. Jag ska till en skola i närheten av min, på IT kurs. KUUUUL! Eller inte. En hel dag, och jag kommer säkert träffa på vissa jag inte ens vill se. Grattis! Men jag slipper ju lite skola, en heeel dag.

Igår var jag med min älskling Evelina i stan, utan att köpa något! Visst är jag duktig. Tog några få kort, stenseriösa! Evelina, du är bäst och jag älskar dig! Och du älskling, ja borde då visst inte bli modell!
Gud, jag har blivit så förkyld, så jobbigt. Får se om det blir träning ikväll eller inte. Kanske är det bäst att vila! Här har du i alla fall dagens outfit!
Så vad säger ni, håller ni med Evelina om att jag borde bli modell?

Det går bra nu du!


Mycket upp och ner, men 62 är väll inte fel. Bloggen är inte ens en månad gammal...!

Kissie & Cimon?

Jag hoppas inte att det är sant, men det kan vara så att bloggdrottningen dejtar med vår paradise hotel hunk. Cimon Lundberg, snacka om att plocka skräp från gatan. Du är värd bättre!! Kissie säger själv att hon umgås med "C****", och visst måste det vara VÅR Cimon?

Om

du älskar att fixa din naglar så har jag en sak att rekomendera. Depend all-round polish. Helt underbar. Funkar till allt. Överlack, underlack, nagellack, you name it. Och den är toppen bra. Jag använder den konstant, och som ett bevis på det: Jag har använt en hel på en månad!! Och det är inte så att man behöver använda så mycket, jag älskar det bara. Jag använder extra mycket, för extra hållbarhet och glas. Du borde köpa, 25 kr.
Nu när jag ändå skriver, jag älskar att vara utan smink!

Grattis

världens bästa mamma! Hoppas att du har en underbar dag. Jag älskar dig!♥



Jo det löser sig

..,det kommer fixa sig tillslut! Och det är precis vad det har jag. JAG ÄR SÅ GLAD! Woooohoooo!

Jag måste säga att jag inte gillar skolan, fast idag var helt okej. Mest eftersom att jag är så glad, men tisdagslektionerna är helt okej, ärligt talat. Och gaaash vår nya lärare... Rolig, rolig! Första lektionen med henne, hon verkade lite rädd. Sen SKREK (!!!!!!!!) hon till på vissa ord. Det kommer bli ett roligt år. Och vem fick MVG i bilden? Jo jag, jag är bäst! Någon dag ska jag lägga upp bilder på det jag målat.
1
not alone
Dagens outfit! Peace tröja (Fiorucci) & gröna jeansleggins (Ginatricot)! INGET SMINK!!

Teenage Dream

by Katy Perry. Skön tycker jag! Hon kan verkligen göra musik.
Just nu fixar jag mina naglar! Fransk manikyr blir det idag.

Here I am

Fick en kommentar om att jag hade för lite bilder på mig själv, så här, här är jag! Bilderna togs i maj, de är lite små coola!

I WANT

Odd Molly jacka - 2499 kr

Skogspromenad i trollskogen

Tog mig en promenad med en kompis och hennes kusin. Blåbär, hallon, björnbär och även lingon hittade vi! Gott seru. Som vanligt tog jag fel kläder på mig, inte tänkte jag på att vi skulle ut i skogen inte. Shorts är lika med myggbett. Hej jag har 1 miljon myggbett, som kliar. Efter ett tag kom vi i alla fall fram till vårt mål, TROLLENA! Troll och troll, men det är små stubbar gjorda som troll. Super sött! Här nedan kan ni se några av dem. Varför de har nappar är för att små barn som ska sluta använda napp, lägger dem där. Svårt att förklara, men du förstår nog!

Snart ska jag nog ut och träffa en kompis, om han nu blir färdig solad snart. Han är seg!

Solstrålar i helvetet

Just nu går jag igenom så jobbiga saker, jag kan inte finna ord för det. Jag vet, jag har svikit, jag vet, jag har sagt saker jag inte borde. Men just nu behöver jag ge mig själv det, tänka på mig själv en sekund och göra det som är bäst för mig. Jag måste ta mig upp här i från. Och det är lika bra att ta det direkt. Jag ska gå hand i hand med mina problem, lösa dom. Nu med det samma. Allt är verkligen ett rent helvete. Från kärlek till vänskap. Och ni som känner mig vet verkligen inte vem det värsta är om, det är bara jag som vet, på tal om kärleksproblemen.

Men mitt i denna oändliga skit finns ni, ni som bryr er, ni som tar mig för den jag är, ni som hjälper mig. Och tack, jag älskar er, mina vänner. Det är sådana som er man letar efter. Ni är äkta, bra, underbara. Jag behöver er. Tack

Och till dig, min älskade. Förlåt. Jag vill, vill du?



Kaffe..

Kanske är kaffe min nya grej. Jag har helt plötsligt börjat gilla det! Mmmmmmums. Vaniljlatte & Chailatte, verkligen supergott. Något alla borde testa. Dettutom så var det min kompis som "hittade på" vaniljlatten, eller ja, vi gjorde det utan recept, med ett litet förslag från mig. Såhär gör du:
1. Skumma mjölk, halv kopp ungefär, tillsammans med vaniljsocker
2. Häll i kaffe
3. Sprid ut lite cacao på toppen av skummet.
Och woala! Din egen vaniljlatte.

Chailatte + Cheescake@ Fröken Olsson

Stan med mammi!

Ja jag är fortfarande galen i att shoppa. Hittar utvägar till allt, och kan shoppa utan pengar. Vem är bäst? Nej men jag hade ett presentkort på JC, så där hittade man lite saker! Plus att jag fick ett par SVEA strumpor av min världensbästa mamma. Dessutom har jag spenderat en timme på att kolla efter glasögon... Nördisar var de ända som passade bra på mig. Det blir nog såndana, ett tag i alla fall, fast jag har inte köpt de än.
Läs under svea strumporna, haha!
En sjal/halsduk! Lite otydlig bild.

Uppside-down

Nu kommer jag till vändpunkten i mitt liv. Nu börjar jag om. Glöm allt jag har gjort. Glöm alla vänner, nästan. Ta nya tag. Fokus. Nu. Allt ska bli nytt. HELA JAG. Jag tror jag har en övernaturlig kraft, jag känner på mig när dåliga saker ska hända. Som idag. Jag har verkligen haft en stor klump i magen, hela dagen. Och ja, dåliga saker hände. Men det är inte värst för mig ska jag säga. Nu blir det sota för. Men kanske var det det värt. Men som sagt. NYA. TAG. Nu ska jag klättra mot höjder. Mitt livs vändpunkt. Jag vet att jag har svikit. Men nu ska jag ta all skit. En gång för alla. Och aldrig mer göra om det.


Lovet är inte slut

ÄN! Nu är uppvärmingen klar, på måndag drar det igång igen. NU är det lov, eller ja helg. Men det är underbart skönt. Jag ska bara ta det lugnt i två dagar, och äta kakor. Typ. De här två "dagarna" har mina lärare gjort hål i mina öron, de har liksom pratat hela tiden.. Jobbigt, jobbigt, jobbigt!

Har jag berättat att jag spelar innebandy? Det gör jag i alla fall, och jag är målvakt, med höga mål... Landslaget ska jag spela i, Okej? Nej men nu är det såhär att jag har ett snyggt målvaktsställ som dock börjar bli lite för litet. Och då behöver man ett nytt, eller hur?! Men har jag då några idér på vilket? NEJ! Eller jo ett, men jag vet inte...

Asgarv

Vad var det jag sa? Jag skulle se "Vampire Suck", och det var precis vad jag gjorde idag. Alltså SHIT va rolig den var! Jag skrattade så jag vek mig, från första till sista sekund. En klockren parodi på Twilight, även fast jag inte har sett någon av dem. Allt var så genomtänkt, och när jag tänker tillbaka, sååå detaljerad. Och tillsammans blev det så bra! Att rekomendera - JA! Jacob & Edward, muuuuums.

vampires_suck.jpg vampires suck image by ramifede
Så, vem är snyggast, Edward eller Jacob? I go foooooor both...
2

9an..

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaash

Tema KÄRLEK

Jag blir så glad när det går bra för andra, speciellt vad det gäller KÄRLEK! Fast själv hittar man ingen kärlek, men det är helt okej, jag är bra på att vara singel. Jag lovar..! Men jag gillar att se på folk när de är sådär kära, lyckliga, så underbart glada. Även de personer man önskar inte vore ha någon annan, kan jag inte sluta le emot när de funnit vad de vill ha. Kärlek är verkligen vackert! Någon dag ska jag med hitta någon, som jag verkligen kan lita på, och verkligen älskar. Men visst har man små aningar på en gnutta kärlek!!
Till detta kärleksupplägg så skaffade jag mig nya naglar, eller ja, först målade jag om dem. Sen tog jag bort det efter att jag hade tränat och satte istället dit lösnaglar som min älskade kompis har gjort snygga!
1.
1
2.
2
Och vad vore detta inlägg utan en låt? Vet inte om det är jättemycket till kärlekstema men den är jätte bra!!!!!!!

Vampire suck

Blev länkad till en film av en friend, å gud så klockren den verkar vara. Visst jag såg bara trailern men den är troligen skitbra! Jag ska se den. Parodi på Twilight, vilka jag aldrig har sett. Är det värt att se dem? Här har ni i alla fall trailern. IDAG ÄR PREMIÄREN!!
Fick bråttom igår, så jag hann inte lägga upp någon dagens outfit, då jag väl hade tagit en bild. LITE smått fjortisvarning... Men här har ni den, gårdagens kläder:

VOLBEAT!!!

Behöver jag säga mer än att låten är grym?

Jag är galen

i shopping. Nya kläder även idag + skolsaker! Men nu ska jag sluta handla, och jag ska inte köpa något förens det är dags för vinterjacka. Och för att se till att jag inte kan köpa något så gav jag mitt kära bankkort till mamma. Smart va? Så nu blir det inget mer på ett bra tag, men jag behöver inget mer nu!! Med tanke på flytten så borde jag inte köpa mer heller. Jo just det, fick en ny lins idag, den andra gick sönder. Men jag har stora problem med att sätta i dem, så min optiker satte i den. Gud så obehagligt det var...
Hannah Montana, Blixten McQueen & Paul Frank!!

15 oktober

då flyttar jag! Vet ni hur skönt det ska bli..? Har bott i en förliten lägenhet i 6 år! Eller ja, den har vart förliten i 4 år, då min syster kom till jorden. Men nu har vi hittat den, och det var jättefin. Jag är gladgladgladglad!!
Idag ska jag träna, med mitt älskade IBK Göteborg! Har vart lite strul fram och tillbaka vilken förening som jag skulle vara i, men jag stannar i min moderklubb, det är där jag hör hemma. Innan träningen ska jag träffa Tina, en kompis, får se vad vi gör.

Barnsligt..

Satt med min söta, underbara lillasyter och kollade på youtube, då vi fick fram massa söta intron till barnprogram! Här har ni min topp FEM, wonderful.
5.
4.
3.
2.
OCH SIST MEN INTE MINST!!! NUMMER ETT.
Denna listan har även min lillasyster varit med och påverkat, tack, jag älskar dig!

Älskling,

Träffade världens bästa Sara idag. Gud va mycket hon och jag hade att prata om verkligen. Älskling, jag har saknat dig. Du är bäst. Vi måste se till att träffas mer, okej?
o jag
Sara o jag, för jättelänge sedan. Jo jag vet att jag ser jättestor ut. Men vi har klistrat ihop två bilder till en, och jag stod längre fram än henne. Ser ni att vi har samma kläder? ;)

Masqurade

Barn kan inte bli skrämda av denna video! Det finns inte en chans. Posh24 skriver att Eric Saades managers barn blev vettskrämda utav video. Själv tycker jag att den är bra, syftar på något, och man vill gärna fortsätta kolla på  hela. Även låten är bra, eller ja helt okej. Videon är ganska ovanlig på något sätt, men samtidigt så klassisk. Förbjuden kärlek är verkligen det värsta som finns. Själv har jag upplevt (eller kanske upplever ^^) samma sak, och det är verkligen ett h*lvete. Men jag ger videon & låten 4/5 stjärnor, eller vad man nu vill kalla det. När jag ändå skriver så måste jag säga att Eric Saade är snygg, och har en ännu snyggare kropp!

Tom Joule

... vs. trendflugan Hunter. Visst känns dessa Hunter uttjatade? Man ser var och varannan person med dem, tyvärr. Men de är snygga. Tom Joules gummistövel är däremot inte lika vanlig och de är snygga, och udda, med en rosett bak. Det finns även de modeller utan rosett, lika snygga de. Har ett par av båda hemma, dock är Tom Joule min mammas, men hon har nog inget emot att jag lånar dem. ELLER?

Pampa

Urläckra skor, Palladium Boots! Jag tror att detta kommer bli en utav de "stora" grejerna iår, det vill säga nu i höst, fast säkert vinter med. Visst är de snygga? Själv gillar jag de vita mest, och som ett plus i kanten ser de riktigt sköna ut, enligt mig. Tänk att armémän använde sådana här en gång i tiden, och nu är de moderna. Det kunde man nog inte tänka sig på den tiden... Men är det inte lite som med Hunter gummistövlar? Jag skulle kunna tänka mig att Hitlers armér hade sådanna, eller ja liknande iallafall. Hunter = Hitler style. Och det säger jag trots att jag har ett par hunter... Men de är snygga juuuuu... Likaså dessa Boots!

All right

Okej, jag är en gå till stan nörd, jo jag vet. Var där igen, mmmmmm... Men det är ju kul, plus att det är Göteborgskalaset. Inte för att det lockar mig särskilt mycket men lite små kul är det allt. Smakade på massa godsaker, däribland en engelsk curd, och en sån följde med mig hem. Frukosten imorgon säger jag bara. Köpte även 4 (!!) nagellack till... Behöver jag det???? (NEJ) Var inne på Reddevil, i typ 2 timmar, och jag såg väärldensfinaste klänning. Men övervägde till att inte köpa den eftersom att sommaren snart är över :(
aa
Igår fixade jag mina naglar med Isadoras Graffiti nagellack, och det funkar riktigt bra. Lånade av min kompis, men kände mig verkligen tvungen att köpa mig en egen, fast rosa. Men här har ni iallfall resultatet (jag vet att mina händer är tjockis söta):
mmm
Imorgon ska jag ha en hel dag med min 4 åriga lillasyster. Vi funderar på att gå ut i skogen och fika, sen äta pizza, och leka massor! Det ska bli kul, ärligt talat. Så söta bilder dyker kanske upp. Vi höres

Kil + Idag

Åh jag har haft så kul! Vill inte gå in i detalj men jag har skrattat hur mycket som helst. På kvällarna låg vi och drev, på dagen shoppade vi, och vi åt god mat! Muuuuuums. Resans låt kan man lungt säga är Sekerim Benim (turkiska). Jag älskar turkiska!! Jag ska lära mig det, jag lovar, någon gång i detta liv...
mm
21
hej
hha

Hej då!

Nu åker jag till Kil med min kompis. Blir borta tills på tisdag, får se om jag hinner blogg eller inte. För nu ska jag ha kuuuul! Dagens outfit är en blommig klänning från Lise Sandahl och en Juicy Couture tröja över. Kan hända att bild kommer, men som sagt, om jag har tid.
bye
Låten jag skrev om "Down To Earth" är en låt som representerar mitt liv ganska mycket. Lyssna och njut!!

Me by Ezgi

Övernattning = avbildning? Ja tydligen. Såhär ser jag ut i min kompis ögon.. Fel hår färg, annars ganska lik ;)
aa

Rihanna and Eminem

... släppte igår videon till låten "Love the way you lie". Jag tycker att videon till en början chockar en, men efter ett tag är den riktigt budskapsgivande. Man får se, vad jag tror, vad Rihanna har gått igen i det tidigare förhållandet med Chris Brown, levandes med misshandel. Låten i säg tycker jag är bra också! Men dagens absoluta favorit är "Down to earth" med min älskade Justin Bieber! Men har vi videon. Visst är den bra? Eller vad tycker du?

Veckans snygging

... är Liam Hemsworth! Kolla vilken going! Honom skulle man inte tacka nej till!
Ögongodis alarm: Liam Hemsworth!



Skater kille, yum yum.

Shopping

Det här är vad jag köpit idag. Nagellack + BH-topp + Nätbody!
aa
Jag har haft en jätterolig dag verkligen! Har dock varit något fruktansvärt trött, på grund av tältningen... Just nu sitter jag och målar om mina naglar med det blåa nagellacket! Fräsch färg. Kanske lägger jag på lite av den silvriga med, men vi får se vi får se. Tidigare idag, på stan, letade jag efter en Justin Bieber skiva, trots Spotify Premium(..), men tyckte inte att det var värt att köpa hela skivan för endast en låt. Never say never.
aa precis
13 dagar kvar till skolan börjar igen, då allt drar igång igen. Visst ska det bli skönt?... Nej nej nej och åter igen NEJ!

Linser..

Nej nej nej, inga färgade linser inte. Inte än. Men snart! Jag har fått riktiga linser, för oss som ser sämre. Min första reaktion när jag kom ut från optikern va, OJ är det så det ser ut...? Det är verkligen stor skillnad! Dessvärre är de skitjobbiga att sätta in. Spenderade en halv timme nyss på att sätt i dem.

Efter besöket som förändrade hela världen blev det tältning, misslyckat. Ett, det regn. Två, ingen lustmadrass eller dylikt. Tre, både för varmt och för kallt. Men det var rätt mysigt iallafall!
Tog mig en runda på stan och hittade dessa gobitar, plus lite till..!
&armband

Danny Zuko

... en av mina dröm killar. Han verkar vara såååå kärleksfull, när han inte är med sina kompisar, fast ändå en big toffel. Dessutom kom jag och tänka på att stilen i Grease filmerna är populär idag. Skinnjacka och skinnbykor (visserligen oftast inte tillsammans) ser man folk på stan varje dag med. Snyggt! Men Danny Zuko(John Travolta)... Och en av de bästa låtarna i historien, You're The One That I Want! Kolla på kläderna och danserna i videon, skitfräckt!
snygggg

Ringo Henry Z Rimer

Bloggaren Katrin Zytmierska har som många vet en liten son, Ringo Henry Z Rimer. Hans namn är bland de snyggaste jag någonsin hört, asballt! Det namnet skulle jag gärna haft. Henry fick han ifrån sin mammas farfar, Z från sin mamma och Rimer från sin far Bingo! Bingo som även setts tillsammans med Kissie på Mallis. Och ungen är skitsöt också! Välkommen till den stora världen Ringo.

haha
Har ni sett hur Kissie har fejkat sin bränna och lagt på mer mascara på en bild på sin blogg? Hon har även fixat med kindbenen, och hakan, STÅ FÖR DIG SJÄLV KISSIE! På orginalet på Katrins blogg ser hon ut som vilken svennis som helst.

Degisch dagisch

Som sagt jag är trött, och jag orkar inte göra något. Så fram tills 5 ska jag inte heller göra något. Käka glass, ha mysiga kläder (stora), måla naglarna "jättefint" och lyssnar på go musik. Visst är det en underbar morgon? Japp, I looove it. Byxdressen är skitskön, men snygg? NEJ, inte jätte! Hehe...
hej
pöös
me and him
I min byrå låda hitta jag denne underbara sak. Ett anteckningsblock med min kära Bilxten Mcqueen på. Visst jag är lite barnslig, men jag tycker att han är sååå frän, så cool, så min idol!

The Story Of The Impossible

Visst är det jobbigt att gilla någon? Särskilt om man har svikit den personen och den inte vill prata med en. Jag tycker att den här låtens mening passar perfekt till dessa problem.
Jag känner mig inte så taggad att göra något idag. Trött, hostar konstant och uttråkad. Men det får se till att gå över, för jag har planer! Igår blev det ingen outfit, men idag hoppas jag det dyker upp en. Nu ska jag fixa mina naglar. Vi höres

Ny trend bland kändiseliten

Minx-naglar har blivit den nya flugan bland hollywoodkändisarna. Naglarna som görs av med en speciell plastfilm kan hålla i upp till 6 veckor! Något som svenska bloggare + kändisar snabbt hakat på. De populäraste färgerna är leorapd (FÄRG??) och guld, go guld! Själv tycker jag att det verkar asfräckt och praktiskt. Är det bara jag som stör mig på att nagellack klumpar sig, åker av, blir fult och är jobbigt att ta bort? Jag ska kolla upp det, kanske fixa sånna naglar, skitsnyggt! Men frågan är, hur tar man bort denna metall?
tånaglar
"Keit Olsson på salong "Vackra naglar" ger sina bästa tips. Så får du snyggasommarnaglar: Skaffa en bra nagelolja som du använder en eller två gånger om dagen, det ger fukt och näring och stärker naglarna samt mjukar upp nagelbanden. Använd remover utan aceton. Aceton torkar ut naglarna. Rosa, orange och olika blå nyanser är hett i sommar. Använd underlack och överlack så sitter färgen bättre. Har du bråttom - använd en torksprej eller fryssprej så torkar lacket snabbare."

justin bieber ♥

Världens bästa Justin Bieber har äntligen släppt musik videon till låten "Love me", som vi nästa alla kan sjunga helt utantill. Videon är faktiskt riktigt bra, med "coola" effekter, backstage och även lite från hans konserter. Trots att han nu kommit in i målbrottet sjunger han jättebra. Och visst är han snygg, och söt, igentligen? Även fast många säger att denne tonårsfavorit inte är något vidare bra eller snygg så måste jag säga att det är han visst! Jag tycker att han är grym! Jag tror att även jag drabbats av Bieber Fever..
wooow
Här är videon: Justin Bieber - Love me

Sommaroutfiten man skulle haft

Den australiensiska popsångerskan och skådisen, som även arbetat som modell med BRAD PITT!!!, Sophie Monk har den perfekta sommar stilen. Både för stan och för stranden. Den skulle man haft.. Grymt snyggt om jag får säga det själv. Enligt posh24 är detta en av de västa i vecka, men nej nej nej!! Visst är det läckert? Denna outfit bar:
snyggt
Nu ska jag träna, puss!

Tack Sana!

Visst är min blogg snygg nu? Jag älskar det! Fick hjälp av en jättesnäll tjej, Sana, hennes blogg hittar du här: iicanseeyou! Änglar får man leta efter!

Jag behöver hjälp.. IGEN

1. Jag vill byta blogg namn, sånt man söker på! Zoey låter mer jag... Någon som vet hur man gör? Annars håller jag kvar vid frozi!
2. Jag vill ha en header, den som vet och kan berätta hur man sätter in är en ängel.
3. Såhär ser jag ut idag, eller ja, jag har lite svårt att bestämma mig för vilken av dem jag vill ha på mig..! Hjäälp.
3
Just nu sitter jag och lyssnar på goa låtar, gamla sådanna. På min spellista, teddybjörnen fredriksson, forever young och free fallin'(m.m). Jag vill också vara född på deras tid, då de var som störst!!

Florence Valentin

... är helt amazing! It's totally sick. Dom rockar mitt hus, dunk dunk. Grannarna klagar om en stund, men det skiter jag i. Jag njuter. Jag älskar dom. Verkligen något att rekommendera!!!
2hela
Snart blir det pizza med en utav mina älskade kompisar, och jag har redan bestämt mig för vad jag ska ha! Vad kan det vara...?

Snyggt Kenza!

Inte bara det faktum att bloggaren Kenza riktigt snygg och fräsch stil, hon har även en urläcker tatuering på foten! Den är inte för stor och inte för mycket, helt enkelt lagom! Vänta bara tills jag fyller 18, då sitter det en sån även på min fot... Vad tycker ni? Jag rågillar den. Kenza, you rock!
tatuering
Jo som jag lovade i förra inlägget, en dagens outfit. Inget speciellt, men måste påpeka att håret tog hela morgonen att fixa, och lik för bannat så var det förstört efter två timmar.
hehe
Träffade aldrig mister hemlig. Men det får la bli en annan gång. Sen även en annan sak, om du nu läser detta, du finns kvar, jag vet allt, jag vet vad du säger

NEJ CIMON NEJ!

Ni vet Cimon, paradise hotel Cimon. Har han åkt på smäll? Det ser så ut! Hur kan denna hunk helt plötligt förvandlats till mitt monster under sängen? Denne Cimon som verkligen har varit så extremt snygg får inte se ut SÅHÄR:
usch
Cimon går du på droger, eller har du fått rejält med stryk? Kanske är det hans verkliga jag? Neeej Cimon du får verkligen inte se ut så här. My dream pince, come back!!
yeey

I go Foki style!

Jag ska få linser, ni vet av optikern.. Så måste ju pimpa dom med ursöta behållare. Det måste vara stil på det..! And I go Foki style! (Hon har/ska skaffa sånna)
rosablågrön
Sen har jag även sett ett jättefint halsband, verkligen hur fint som helst! Men dock är det slutsålt överallt... Men det är ändå värt en bild här i min blogg. Kors i taket, jag är kär!! Är det inte underbart?
kissie..
Vad tror ni om UGG's även denna vinter? Har sett i skyltfönstren att de kommer säljas iår med, men är det verkligen folk som kommer bära dess underbart sköna vinter skor även detta år? Själv är man riktigt sugen på att köpa ett par, men är lite orolig över att de kommer stå på hyllan, även fast dom är väldigt snygga! Vad tror du?
Dagen idag blir att träffa kompisar, hoppas jag... För jag känner mig riktigt invalid efter en natt för mig själv! Jag kan inte bestämma mig för om det blir fint väder eller regn idag, så jag vet inte vad jag ska ha på mig. Men outfit kommer senare.

Meningslös dag

Jag har verkligen inte gjort något idag. Bara deppat och frusit... Har inte ens orkat fixa mig, slängde på mig mjukisar och gick ut vid 8. Sen frös jag som sagt. Men jag fick ett mycket gulligt samtal av en viss person som jag saknar, hmmm vem kan det vara?
Dagens outfit
juicy + odd molly
Nej men här har vi han ju! Vem är han? Imorgon får du kanske veta, om jag är på gutt humör.
elaja
God natt livet, god natt mina kära, god natt sverige!

RSS 2.0